G-JJ4DB1PL64
top of page
"Till och med grannen trodde fönstren var nya"

Avtal:

RENOVERING AV FÖNSTER
_DML1902.jpg

Jag erbjuder renovering av dina fönster utefter just dina- och fönstrens behov. Jag utför trälagningar med kärnfura där det behövs, byter ut glas där det finns trasiga rutor. Bågarna oljas och får nytt linoljekitt, samt får ett skyddande lager med linoljefärg som andas för att hålla träet friskt. 

Så att du kan njuta av dina fönster i många, många år till. 

FÖNSTERRESTAURERING
_DML1825.jpg

Byggnader med särskilt kulturhistoriskt värde kan behöva lite extra varsam hand, samt dokumentation. Jag hjälper mer än gärna till i den processen utefter de behov som finns med just er byggnad. 

Allt för att skapa ett resultat för framtida generationer att beundra.

 

Här är jag gärna med att producera en fotobok med dokumentation från arbetets gång.

FÖNSTERUNDERHÅLL
_DML1833.jpg

Vill du ge dina fönster lite extra kärlek och tillsyn?

 

Jag erbjuder ett underhållsavtal till befintliga kunder, där jag tar hand om fönster-relaterat underhåll där det behövs, så att du skall slippa. 

 

Underhållet kan komma löpande, eller mer sällan, men du har tryggheten att slippa stå med det själv. 

_DML1850.jpg

TJÄNSTER

Hör gärna av dig till mig, jag kommer gärna ut för att titta på dina fönster, så att du sedan kan få ett fast pris på arbetet baserat på just dina fönsters behov. 

Är jag din fönsterhantverkare?

Jag arbetar inte heltid med fönster, vilket gör att jag inte slår några rekord i antal fönster renoverade på kort tid. Har du 30 fönster eller mer som du vill ha renoverade med en deadline? Då är jag inte fönsterhantverkaren för dig. Då rekommenderar jag dig att i stället kontakta ett större företag inom fönsterhantverk. 

bottom of page